Status
Thanks for passing by x
Aℓia Nzra
Tutorial Here
Disclaimer♠

 reader(s)
Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back! And pls put my link&name at the credit section if youve used my tutobies

Instagram
Tagboard♠

URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?
Calendar♠

<

Followers♠

Freebies : Background untuk post body
Assalamualaikum reader(s)! . 

Haii . Apa khabar? Lama tak update kan. Hehe. Musim sekolah memang penaip NI malas sikit nak online. Al maklumlah , kerja sekolah macam gunung averest .Hehek :3 Hari ni Lia nak bagi freebies background untuk body post . Sebenarnya , ramai yang dah buat background 
"BODY POST" ni sebagai "BACKGROUND BLOG" . Tak pelik pun ;)
 Cococomel ada laaaah . Hihik. Lia pun pernah guna background post ni 
sebagai background blog . Nak tengok? Naaaaah .


Tak nampak mana kan? Haha , mmg cenggituu. QUALITY ASDGHJKL.
 Kalau yang mata comel lagi terang je nampak. Kalau nak kasi terang gambar 

tu senang je . Tolong skrin komputer tu ke-belakang sikit . Tapi jadi makin hudoh
ada lah . Hahhaahhahahhhahahhhahahahahaha tak lawak.

Ohye , sebelum terlupa , freebies ni di-request oleh Shikin.
Macam biasa , nak copy , CTRL+C . Nak paste , CTRL+V
K let's start.



http://3.bp.blogspot.com/-QfX8FnF9P2U/TjqKsDGceHI/AAAAAAAABX0/C7iAxZnXC6M/s1600/backgroundbody+%25281%2529.gif



 

http://1.bp.blogspot.com/-MxOtYmjUBec/TjqKsW8b_AI/AAAAAAAABX4/tDR-15dGUUw/s1600/backgroundbody+%25282%2529.gif






 http://2.bp.blogspot.com/-8CJO6YT3-i4/T7BWuO6Xe0I/AAAAAAAAA6c/_AjIw5vl2Js/s1600/KNs0w.gif 
Jangan tanya saya apsal tak nampak mana sbb saya pun tak nampak jugak T_T Macam takdi jugakk , tolak je skrin comel kamu semua tu kebelakang :) Hihih . Background yang ni pulak banyak digunakan dalam blogskin . Blogskin tu apa? Kulit blog. Kulit blog tu apa? Uuu. Tanyalah mak korang. Saya bukan Detective Conan. *Kejam*




http://i1218.photobucket.com/albums/dd417/cheesweet/backgroundbody3.png

Jangan tanya apsal kecil sangat background tu. Sebab .....
Bila Lia nak besarkan sikit dia akan jadi mcm ni :






 Nampaaaaak ? Lain terus -,- Dia punya background yang REAL bukan macam ni. Jadi jangan risau. Hehe. Background yang ini paling GLA.MOUR. Ceeeh x) 
Okay bye :)










Labels: