Thanks for passing by x
Aℓia Nzra
Tutorial Here

Assalamualaikum to muslims who's reading this and willing to visit my blog. I hope you'll like my tutobies and this blog .You may leave your footprints at my cbox. Do follow me and In Shaa Allah i'll follow you guys back! And pls put my link&name at the credit section if youve used my tutobies


URL blog not email.
Dont be a faker pls.
No harsh words here okay?



Letak scalloped edges dalam blog (langsir dlm blog)
Assalamualaikum and hello reader(s)

21 October 2012

Harini Lia nak ajar macam mana nak letak scalloped edges dalam blog. Alah, tahu tahu apa itu scalloped edges? Yang macam langsir dalam blog Lia ni . Haa , ni gambarnya . 

Kalau tak nampak , boleh tengok sendiri kat atas post ni haa :p LIVE lagi tauu. Hihi.

Btw, tutorial ini direquest oleh Ira Natasha

1. Dashboard -> Template
2. Press Ctrl + f serentak dan cari code <html> or <head>
3. Copy code dekat bawah ni
<div style=" background-image: url('URL IMAGE'); top: -10px;  width: 100%; left:0px; height: 44px; z-index: 100; position: fixed; background-hover:filter:alpha(opacity=100);"></div>
4. Then, paste di bawah code yang korang cari tadi
5. Preview & save

Oren : URL image yang korang nak . (BOLEH PILIH KAT BAWAH NI)

Credit : Atiqah